ATEST Ochrona Pracy

4 sierpnia 2020 r.

[Prenumerata] [Spis treści]     

Forum dyskusyjne

Temat: Stołówka/kantyna zakładowa - jakie wymogi?

Liczba wpisów: 5.

Lista wątków
Dodaj nowy wpis do tego wątku


Sortowanie:

Młody: Takiego czegoś nie ma - Stołówka zakładowa. To jest żywienie zbiorowe - i tam znajdziesz wszystko co Ciebie interesuje (2020-06-12)

a co to jest: "brak konieczności"? (2020-06-12)

Basia: To jest dla mnie oczywiste ;) chodzi mi natomiast o to, czy są wytyczne bezpośrednio odnoszące się do stołówek zakładowych? nie mogę nigdzie tego znaleźć, a szczerze brak konieczności zachowania minimum 1,5m od każdej z osób podczas spożywania posiłku VS konieczność zachowania takiej odległości podczas samej pracy jest dla mnie sprzeczna... (2020-06-12)

etymologia: profilaktyka = ostrożność, prewencja = zapobieganie. Zatem to jest słuszne. (2020-06-07)

Basia: Cześć, Czy słuszne jest zastosowanie aktualnych zasad restauracyjnych w stołówce zakładowej? * brak ograniczeń liczby osób w stołówce? * brak ograniczeń liczby osób przy stolikach? * odległość między stolikami 2m? * maseczka w czasie przebywania w stołówce jeżeli dany pracownik nie spożywa posiłku/napoju Pozdrawiam :) (2020-06-06)

 
 

©ATEST-Ochrona Pracy 2020

Liczba odwiedzin od 2000 r.: 37192492